طرز تهیه مربا آناناس خانگی

به گزارش وبلاگ حساب و کتاب، آناناس از گروه میوه هایی است که مربای آن بعد از پخت خیلی خوب غلیظ وژله ای می شود وبه همین خاطر نیاز به شکر زیاد ندارد و با خیال راحت میتوانید از این مربای خوشمزه در کنار انواع دسر، بستنی و یا تهیه کیک و شیرینی استفاده کنید.

طرز تهیه مربا آناناس خانگی

به گزارش وبلاگ حساب و کتاب به نقل از ساعد نیوز

مواد لازم برای تهیه مربای آناناس

آناناس1 عدد(2.5-2 کیلوگرم)
شکر1500 گرم
آب1 لیتر(4 پیمانه)
آب لیموترش1 قاشق سوپخوری
پوست لیموترش2 عدد

مراحل آماده سازی و طبخ مربای آناناس

  1. آناناس را پوست بکنید و قسمت وسط و سفت آن را در آورده، به ضخامن نیم سانتی متر حلقه حلقه کنید(در حدود 1000-800 گرم آناناس می شود). در صورت دلخواه آناناس را خرد کنید.
  2. شکر و آب را با هم مخلوط کرده، روی حرارت متوسط و یکنواخت قرار دهید. گاهی هم بزنید تا شکر داخل آب حل شده، به حالت نیمه قوام در آید.
  3. آناناس ها و پوست لیموترش را اضافه کرده، حرارت را ملایم کنید (از جوش نیفتد).
  4. پس از 20- 15 دقیقه که مربا پخته شدو شربت قوام آمد، آب لیموترش را اضافه کنید و بعد از 3 دقیقه مربا را از روی حرارت بردارید.
منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه مربا آناناس خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربا آناناس خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید